VIDEO Gardă de onoare pentru Istvan Kovacs! Brigada din România, felicitată de președintele UEFA după finala Conference League

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Mai 2022, 00:26
Data actualizarii: Joi 26 Mai 2022, 00:42

Istvan Kovacs a fost la centru în finala Conference League câștigată de AS Roma în fața lui Feyenoord, scor 1-0.

Brigada din România a a avut o prestație bună, fără prea multe probleme, iar la final a fost premiată de oficialii UEFA, dar și de președintele Aleksander Ceferin.

Gardă de onoare pentru Istvan Kovacs

La festivitatea de premiere, primii care și-au primit medaliile au fost arbitrii. Jucătorii Romei s-au așezat pe două rânduri, iar Istvan Kovacs, Ovidiu Artene și Vasile Marinescu au trecut printre fotbaliștii lui Jose Mourinho, fiind felicitați.

Ulterior, arbitrii au ajuns pe podiumul de premiere, unde au fost felicitați inclusiv de președintele Aleksander Ceferin, care le-a oferit medaliile după finala europeană la care au oficiat.

Istvan Kovacs (37 de ani) a condus 11 partide din competițiile de club UEFA în acest sezon, fiind la centru inclusiv în manșa tur a semifinalei Ligii Campionilor dintre Manchester City și Real Madrid, scor 4-3.

Istvan Kovacs, Ovidiu Artene și Vasile Marinescu, cei trei români din finala Conference League, au fost incluși de FIFA în lotul de arbitri care vor conduce partide la Campionatul Mondial din Qatar.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!