FCSB - DAC Dunajska Arena Nationala bilete Arena Nationala Conference League Conference League

FCSB - DAC Dunajska | Se anunță spectacol pe Arena Națională: oficialii vicecampioanei au suplimentat biletele puse la vânzare

FCSB - DAC Dunajska Streda, manșa secundă din turul 3 preliminar al Conference League, se joacă joi, de la ora 20:30, pe Arena Națională, ÎN DIRECT pe PRO TV și VOYO.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 August 2022, 16:09
Data actualizarii: Miercuri 10 August 2022, 16:22

FCSB - DAC Dunajska Streda (1-0 în tur), manșa secundă din turul trei preliminar al Conference League se vede pe PRO TV și VOYO joi, de la ora 20:30.

Gigi Becali a anunțat, marți dimineață, la Pro Arena, că se așteaptă ca la meciul de pe Arena Națională, să asiste aproximativ 40.000 de spectatori.

FCSB - DAC Dunajska | Cerere impresionantă de bilete pentru confruntarea de pe Arena Națională

Inițial, oficialii vicecampioanei României au pus la vânzare biletele în anumite sectoare ale stadionului, așa cum au făcut-o și până acum la meciurile jucate în cupele europene.

Cu o zi înaintea partidei, cererea a fost atât de mare, încât s-a decis suplimentarea biletelor, așa cum se arată în anunțul postat pe pagina de Facebook a echipei. 

"Ca urmare a interesului foarte mare pentru partida de mâine seară, FCSB a pus în vânzare atât online, pe www.bilete-fcsb.ro, cât și la casele de bilete de la Arena Națională, tichete la inelul 3 al tribunei 1.Prețul unui bilet este de 20 LEI!

Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi!", s-a transmis în mesaj.

Dacă se califică, FCSB joacă în play-off cel mai probabil cu Viking din Norvegia

În cazul care va elimina echipa slovacă DAC 1904 Dunajska Streda, FCSB va va juca în play-off cu Viking Stavanger (Norvegia) sau Sligo Rovers FC (Irlanda). 

Viking s-a impus cu 5-1 în prima manşă. Bucureştenii ar juca acasă primul meci (18 august), iar calificarea s-ar decide în deplasare (25 august).


FCSB - DAC Dunajska Streda se vede pe PRO TV și VOYO, joi, de la ora 20:30! Vicecampioana continuă drumul spre grupele Conference League pe www.sport.ro

Modifică setările cookies