VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, un car de nervi la meciul cu AZ Alkmaar! Faza care l-a scos din sărite

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Noiembrie 2021, 21:33
Data actualizarii: Joi 04 Noiembrie 2021, 21:44

CFR Cluj a pierdut meciul cu AZ Alkmaar, 0-2, din grupele Conference League. 

În al patrulea meci din Grupa D din Conference League, CFR Cluj s-a deplsat în Țările de Jos, pentru a o întâlni pe AZ Alkmaar. În meciul anterior, neerlandezii s-au impus cu 1-0 chiar în Gruia. 

Partida din Țările de Jos a început cum nu se putea mai rău pentru Dan Petrescu. Elevii săi au primit gol în minutul 5, când Albert Guomundsson a marcat de lângă Mario Camora.

În repriza a doua, antrenorul clujenilor nu a mai putut să-și stăpânească nervii și a contestat deciziile arbitrului. Faza care i-a pus capac lui Dan Petrescu s-a petrecut în minutul 66, când AZ Alkmaar a avut un atac periculos, Susic a acuzat că a fost faultat, iar „centralul” nu a dictat nimic. Antrenorul grupării din Gruia a fost surprins de camere de luat vederi când gesticula nervos, în timp ce lovea un scaun. 

Aceasta nu a fost singura fază în care Dan Petrescu și-a arătat nemulțumirea. Acesta nu a mai fost de acord cu deciziile arbitrului nici în minutul 61. 

În cele din urmă, AZ Alkmaar s-a impus cu 2-0 în fața CFR-ului, iar șansele clujenilor de a se califica în primăvara europeană au devenit minime. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!