Bogdan Lobont Fiorentina West Ham West Ham - Fiorentina Conference League

VIDEO EXCLUSIV Bogdan Lobonț a găsit ”momentul-cheie” al finalei Conference League, West Ham - Fiorentina

West Ham a câștigat finala Conference League cu Fiorentina, scor 2-1.


SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Iunie 2023, 00:29
Data actualizarii: Joi 08 Iunie 2023, 00:29

Mohamed Said Benrahma a deschis scorul în minutul 62, dar bucuria ”ciocănarilor” nu a durat mult. Giacomo Bonaventura a restabilit egalitatea în minutul 67, iar meciul se îndrepta spre prelungiri.

West Ham a dat lovitura prin reușita lui Jarrod Bowen din minutul 90, iar londonezii au câștigat primul trofeu european după 58 de ani.

În direct la PRO ARENA, Bogdan Lobonț (45 de ani), fost portar la Fiorentina (2006-2007) a analizat partida și a identificat ”momentul-cheie” al finalei de la Praga.

Bogdan Lobonț, analiza finalei Conference League

„Noua tendință în fotbal: cine are posesie, pierde. Fiorentina a fost în control sau părea că este în controlul meciului, chiar și în prima repriză. Contrar cursului jocului, situațiile mai periculoase le-a avut West Ham. În spate, tot timpul au avut suporterioritate pe faza de construcție Fiorentina, au fost un fel de 3-3-4. 

Cu pauza, cei de la West Ham au reușit să echilibreze această situație și a doua repriză a fost mai echilibrat. Cred că momentul-cheie al acestei finale a fost accidentarea lui Ranieri”, a spus Bogdan Lobonț, după meci, la PRO ARENA.

VIDEO - Bogdan Lobonț, după finala Conference League

În sezonul următor, finala Conference League va fi găzduită de arena Agia Sophia din Atena, ”casa” celor de la AEK Atena, cu o capacitate de 32.500 de locuri, inaugurată în acest an.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!