VIDEO Bănel Nicoliță a venit la FCSB - Saburtalo pentru Dică: "E fratele meu mai mare! Vreau să ducă echipa pe primul loc"

Bănel Nicoliță (37 de ani) a asistat la meciul spectaculos de pe Arena Națională dintre FCSB și Saburtalo, scor 4-2 (4-3, la general), în urma căruia vicecampioana României s-a calificat în turul 3 preliminar din Conference League.
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Iulie 2022, 07:38
Data actualizarii: Vineri 29 Iulie 2022, 08:23

Pe lângă Mirel Rădoi, Nicolae Dică a fost susținut din tribune și de Bănel Nicoliță, un alt fost coleg de la FCSB, care s-a arătat foarte fericit după calificarea echipei.

Bănel Nicoliță: "Am venit special pentru Dică, fratele meu mai mare"

La ieșire din stadion, Nicoliță a vorbit despre plecarea lui Florin Tănase, revirimentul lui Florinel Coman și întorcerea lui Nicolae Dică pe banca lui FCSB.

"Mă bucur din toată inima. Da, am venit special pentru Dică, e fostul meu coleg, fratele meu mai mare, care m-a învățat multe în viață. Mă bucur și pentru Coman, trece printr-o perioadă foarte grea, dar cu golul ăsta sper să își revină cât mai repede pentru că FCSB are nevoie de valoarea lui. Știu că e un jucător foarte puternic și are nevoie de totă lumea.

Cu Tănase am jucat la Viitorul. Cu siguranță, nu va fî ușor de înlocuit Tănase, dar eu zic că Florinel Coman o poate face.

Nu mai există echipe mici, ați văzut și la echipele naționale, sunt multe cazuri de echipe care plecă favorite și iau bătaie.

Nu trebuie să exagerăm, e și primul meci al lui Dică. Mi-aș dori din toată inima să ducă echipa acolo unde îi este locul, pe primul loc", a spus Bănel Nicoliță.

VIDEO Rezumat FCSB - Saburtalo Tbilisi 4-2

După 0-1 în tur, FCSB a câștigat returul de pe Arena Națională contra lui Saburtalo Tbilisi, scor 4-2, și s-a calificat în turul 3 preliminar din Conference League.

În acestă fază, FCSB va înfrunta formația slovacă Dunajska Streda. Meciurile se vor juca pe 4 august (deplasare) și 11 august (acasă).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!