Giani Kirita Coreea de Sud qatar 2022 CM 2022

EXCLUSIV „Cine e cea mai mare surpriză de la Mondial?” Giani Kiriță a oferit răspunsul în direct la Pro Arena

Fostul închizător a fost prezent în studio la Pro Arena, în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport.

Vali Andronescu
Data publicarii: Luni 05 Decembrie 2022, 14:40
Data actualizarii: Luni 05 Decembrie 2022, 14:38
Din articol

Campionatul Mondial din Qatar a debutat pe 20 noiembrie, cu meciul dintre țara gazdă și Ecuador, scor 0-2, fiind, de altfel, prima partidă în care naționala care găzduiește turneul final pierde meciul de deschidere.

Fostul dinamovist, Giani Kiriță, a evidențiat faptul că reprezentativa Coreei de Sud este cea mai mare surpriză de la Mondial.


„(n.r. cine e cea mai mare surpriză de la Mondial?) Coreea de Sud! E cea mai mare surpriză a Campionatului Mondial. Bine, exceptând Arabia Saudită (n.r. 2-1 vs Argentina), pentru că ce s-a întâmplat acolo e o dată la o mie de ani”, a precizat Giani Kiriță la Pro Arena.


În frunte cu Heung-Min Son, asiaticii au învins Portugalia, 2-1, au remizat cu Uruguay, 0-0 și au pierdut cu Ghana, 2-3, dar s-au calificat în optimi unde vor da peste Brazilia.

Mondialul din Qatar

Olanda - SUA (3-1), Argentina - Australia (2-1), Japonia - Croația, Brazilia - Coreea de Sud, Anglia - Senegal (3-0), Franța - Polonia (4-1), Maroc - Spania și Portugalia - Elveția sunt meciurile de la CM 2022 din optimi.

Olanda, Anglia, Argentina, Franța, Japonia, Maroc, Brazilia și Portugalia sunt naționalele care au reușit să se califice în optimile de finală ale Mondialului de pe prima poziție.

Qatar este prima națională care găzduiește un Campionat Mondial și pierde toate meciurile din grupă. Qatarezii au strâns un golaveraj de -6, marcând un singur gol.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!