Japonia Campionatul Mondial 2022 Campionatul Mondial Qatar 2022 germania - japonia CM 2022

GALERIE FOTO Vestiarul Japoniei a „strălucit” după victoria cu Germania, 2-1, de la Campionatul Mondial! Fotografia s-a viralizat imediat 

Japonia a fost protagonista unui succes surprinzător la Campionatul Mondial din Qatar, cu victoria contra Germaniei, 2-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 09:11
Data actualizarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 09:13

Miercuri, 23 noiembrie, Japonia a izbutit o victorie uriașă la Campionatul Mondial din Qatar. Niponii au învins Germania, 2-1, în primul meci al Grupei E, grație golurilor înscrise de Ritsu Doan (24 ani) și Takuma Asano (28 ani), în minutele 75 și 83. 

Vestiarul Japoniei a „strălucit” după victoria cu Germania, 2-1 

Jucătorii Japoniei au oferit un exemplu de organizare și disciplină și după ce meciul s-a încheiat. Pe internet s-a viralizat o fotografie cu vestiarul asiaticilor, fix după ce partida cu Germania s-a încheiat, în care cabina pare că nici măcar nu a fost folosită. 

Fanii Japoniei au impresionat din nou

După meci, fanii japonezi au reușit să impresioneze din nou. Au rămas și după fluierul final al partidei pentru a strânge gunoaiele aruncate, asta în timp ce suporterii germani au lăsat în urma lor mai multe deșeuri și steaguri. 

Surprinzător, câțiva suporteri japonezi au făcut același lucru și la meciul de deschidere al Cupei Mondiale, dintre Qatar și Ecuador, 0-2. Prezent pe stadion, un fan al Qatarului, a fost atât impresionat de acest gest încât a filmat întreaga scenă: „Nu e nici măcar meciul lor!”, a spus gazda turneului final.

Japonia, victorie în premieră cu Germania!

După acest debut nefericit, cvadrupla campioană mondială riscă să părăsească turneul final după faza grupelor, cum a făcut-o şi în urmă cu patru ani, în Rusia, când s-a clasat pe ultimul loc după înfrângeri cu Mexic şi Coreea de Sud.

Japonia a învins Germania în premieră, după ce au disputat anterior două meciuri amicale, primul câştigat de Germania, în 2004, la Yokohama (3-0), iar al doilea s-a încheiat la egalitate (2-2), înaintea CM 2006, la Leverkusen. 

Modifică setările cookies