Tara Galilor Cupa Mondiala din Qatar model only fans CM 2022

GALERIE FOTO Un model Only Fans a realizat o ședință foto incendiară în cinstea echipei Țării Galilor. A renunțat aproape complet la haine

Alaw Haf, o suporteră a naționalei Țării Galilor, a realizat o ședință foto incendiară pe OnlyFans, în cinstea echipei, înainte de meciul cu Anglia.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 02 Decembrie 2022, 11:50
Data actualizarii: Vineri 02 Decembrie 2022, 11:44

Tânăra, în vârstă de 25 de ani, oferă reducere de 75% oricărui client cu numele de Gareth, în onoarea căpitanului echipei Țării Galilor, Gareth Bale, și a managerului Angliei, Gareth Southgate.

Fană împătimită a echipei, aceasta a declarat: "Întotdeauna am urmărit meciurile Țării Galilor, îmi amintesc că am făcut-o de la o vârstă atât de fragedă. Deci, dacă Țara Galilor câștigă, va fi cel puțin 50% reducere pentru clienții galezi. Cei care se numesc Gareth ar putea obține chiar o reducere suplimentară. Mai ales dacă ajungem în runda următoare. Poate chiar 75%. Jucătorul meu preferat este Gareth Bale, așa că mi se pare corect".

Generozitatea ei vine în contextul în care modelul Only Fans dorește să "răspândească puțină bucurie" pe fondul crizei inflației.

După ce a petrecut prima săptămână a Cupei Mondiale în Tenerife, alături de alți fani ai fotbalului, Alaw Haf se îndreaptă spre Wrexham înainte de meci pentru a urmări jocul alături de localnici. Galeza a recunoscut chiar că i-ar oferi fundașului Țării Galilor, Neco Williams, conținut gratuit pe Only Fans.

Sursă foto: Instagram

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!