Coreea de Sud Cupa Mondiala din Qatar CM 2022

GALERIE FOTO Un jucător al Coreei de Sud, desemnat cel mai sexy fotbalist de la Cupa Mondială. A primit deja cereri în căsătorie 

Un jucător al Coreei de Sud, desemnat cel mai sexy fotbalist de la Cupa Mondială. A strâns 2 milioane de urmăritori de la începutul turneului.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 06 Decembrie 2022, 17:55
Data actualizarii: Marti 06 Decembrie 2022, 18:37

Un jucător al Coreei de Sud, desemnat cel mai sexy fotbalist de la Cupa Mondială. A strâns 2 milioane de urmăritori de la începutul turneului.

Cho Gue-sung, jucătorul echipei Coreei de Sud a făcut ravagii la competiția din Qatar și, contrar așteptărilor, nu datorită talentului său de pe teren, ci aspectului său fizic. 

Tânărul în vârstă de 24 de ani a fost desemnat cel mai sexy jucător de la Cupa Mondială din Qatar, după ce internetul a luat foc la vederea acestuia, contul său de Instagram trecând de la 20.000 de urmăritori la peste 2 milioane.

Acesta s-a evidențiat în etapa grupelor, iar video-urile cu el de pe rețelele sociale au adunat peste 7 milioane de vizualizări pe Twitter și, mai mult decât atât, a fost creat chiar și un hashtag cu numele "ChoGuesung", folosit la clipurile cu fotbalistul.

Toată atenția aceasta i-a adus lui Cho Gue-sung cereri în căsătorie de la fane înnebunite, ceea ce l-a determinat pe jucător să-și dezactiveze notificările de pe telefon, pentru a se putea odihni înainte de meciuri.

Un jurnalist sud-coreean a declarat pentru The Athletic: "Trebuia să se odihnească. Telefonul lui a mers toată noaptea. Îl ținea treaz. Încerca să se concentreze pe fotbal și mesajele veneau tot timpul".

Sursă foto: Instagram

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!