Cristiano Ronaldo Portugalia CM 2022

FOTO Un bărbat din Anglia susține că este sosia lui Ronaldo, iar femeile îl iubesc pentru asta. Ce favoare îi cer fanii

Un bărbat din Birmingham, Anglia, care se declară sosia lui Ronaldo, datorită trăsăturilor similare, susține că femeile îl adoră pentru asta, iar fanii îi cer mereu aceeași favoare.
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 08 Decembrie 2022, 21:15
Data actualizarii: Joi 08 Decembrie 2022, 21:27

Bewar Abdullah, în vârstă de 28 de ani, și-a construit o carieră din simplul fapt că seamănă cu jucătorul portughez. Bărbatul este angajat la petreceri pentru copii datorită asemănărilor cu Ronaldo, iar pe lângă acest lucru, primește atenție și din partea femeilor, oriunde ar merge.

Acesta a dezvăluit că a primit o atenție sporită din partea doamnelor după meciul Portugaliei cu Elveția, unde CR7 a fost lăsat ca rezervă, iar oamenii îl abordează tot timpul pentru a-i cere fotografii și autografe.

"Mulți oameni mă abordează și îmi cer fotografii și videoclipuri. Ei strigă "Ronaldo" când mă văd. Fanii cred că suntem ca un măr tăiat în două, pentru că semănăm foarte mult. Când ajung să urmăresc un meci al Portugaliei, atmosfera este atât de bună. Așteaptă ca Ronaldo să marcheze pentru ca eu să pot face miscatea 'Siu' pentru a sărbători. Visul meu este să-l întâlnesc într-o zi pe adevăratul Ronaldo", a declarat acesta potrivit TheSun.

Datorită asemănării cu Ronaldo, Bewat Abdullah a devenit și un star pe TikTok, strângând 1,3 milioane de urmăritori, iar una dintre postările sale, în care apare cu o mască pe care se afla chipul fotbalistului, a strâns 4,3 milioane de vizualizări. Ba mai mult, asemănările sunt atât de mari încât unii internauți cred că este însuși Cristiano Ronaldo celcare filmează aceste clipuri.

@bewarcristiano #kurdistan @Cristiano???????? ♬ original sound - ????SONU__PRINCE????????

Sursă: Getty, Tiktok

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!