Toni Kroos Cristina Cubero Germania CM 2022

VIDEO Toni Kroos, acuzat la TV că "a fost printre cei mai slabi de la Mondial", deși n-a jucat! Replica germanului

Cristina Cubero, jurnalistă în Spania, la Mundo Deportivo, a comis o gafă în timpul unei emisiuni TV, iar ulterior a primit o replică de la Toni Kroos.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 17:10
Data actualizarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 17:08

În direct la El Chiringuito, Cristian Cubero l-a trecut pe Toni Kroos (32 de ani) pe lista dezamăgirilor de la Cupa Mondială din Qatar, chiar dacă germanul este retras de mai bine de un an de la prima reprezentativă și nu a făcut parte din lotul lui Hansi Flick.

Toni Kroos, acuzat la TV că "a fost printre cei mai slabi de la Mondial", deși n-a jucat

Alături de Kroos, jurnalista l-a trecut în aceeași categorie și pe Vinicius Junior, una dintre vedetele Braziliei, care a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă la turneul final din Qatar.

Kroos s-a amuzat pe Twitter de opinia jurnalistei, a distribuit filmulețul din emisiune și a scris: "Știam că cineva mă va găsi vinovat!".

Cristina Cubero, urmărită pe Twitter de 95.000 de utilizatori, a realizat ulterior gafa comisă și a scris: "Hahaha, îmi pare rău, Toni! Am o admirație profundă față de tine".

Toni Kroos, campion mondial în 2014, a strâns 106 meciuri și 17 goluri la naționala Germaniei. Fără el, naționala condusă de Hansi Flick a părăsit CM 2022 încă din faza grupelor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!