Sergio Aguero Argentina Cupa Mondiala CM 2022

Sergio Aguero, interzis la baza de antrenament a Argentinei: "Să mi se spună dacă nu vor să fiu aici!"

Fostul internaţional argentinian Sergio Aguero a criticat Federaţia de fotbal din ţara sa după ce nu i s-a permis să-şi viziteze foştii coechipieri la baza de antrenament din Qatar

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Noiembrie 2022, 18:28
Data actualizarii: Marti 22 Noiembrie 2022, 18:28

Aguero ar fi vrut să facă acest gest înainte de meciul contra Arabiei Saudite, încheiat cu înfrângerea surprinzătoare a echipei "albiceleste" (2-1), scrie Reuters.

Sergio Aguero, interzis la baza de antrenament a Argentinei

Atacantul Aguero, care a marcat 41 goluri în 101 meciuri pentru naţionala Argentinei, a declarat că nu dorea altceva decât să le ureze succes înainte de debutul la CM 2022 din Qatar, însă i s-a comunicat că nu are acreditare pentru a face acest lucru.

"Nu am putut să mă întâlnesc cu foştii mei coechipieri, ceea ce este puţin ciudat. De trei-patru zile mi se spune că acreditarea mea nu este gata. Dacă nu vor să fiu aici e în regulă, dar să mi se spună. Nu am deranjat niciodată pe nimeni, m-am purtat bine cu toată lumea mereu.

Poate există oameni din interiorul Federaţiei care consideră altceva. Eu nu îmi amintesc însă. Aştept un răspuns de la cei din Federaţie", a spus Aguero.

El a participat la trei ediţii ale CM cu Argentina, însă în decembrie anul trecut şi-a anunţat retragerea din activitate din cauza unor probleme cardiace, la vârsta de 33 de ani.

După cum se ştie, Argentina a pierdut surprinzător, cu 2-1, în faţa Arabiei Saudite, în primul meci, de marţi, de la CM 2022 din Qatar.

Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!