Sadio Mane Cupa Mondiala Cupa Mondiala din Qatar CM 2022

NEWS ALERT Sadio Mane, OUT de la Cupa Mondială! Senegalezii au făcut anunțul oficial

Sadio Mane (30 de ani) va rata Cupa Mondială din Qatar, din cauza accidentării care i-a dat bătăi de cap în ultimele săptămâni.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Noiembrie 2022, 21:20
Data actualizarii: Joi 17 Noiembrie 2022, 21:27

Prezența sa la turneul final a fost pusă sub semnul întrebării, chiar dacă Mane a fost, inițial, convocat la naționala Senegalului. Cu trei zile înainte de startul turneului final, reprezentanții Federației Senegaleze au comunicat că Mane nu va fi apt pentru Cupa Mondială.

Este o adevărată lovitură pentru senegalezi, având în vedere că Mane este un jucător cheie pentru echipa națională. A strâns 92 de meciuri, a marcat 33 de goluri și a fost un pilon important pentru câștigarea Cupei Africii în 2022.

Sadio Mane a suferit o accidentare la ultimul meci al lui Bayern

Mane a părăsit terenul în minutul 20 al victoriei cu 6-1 a lui Bayern în campionat, împotriva lui Werder Bremen, marţi, după ce s-a accidentat într-o luptă pentru balon.

Cotidianul sportiv francez L'Equipe a scris că accidentarea îl va forţa pe Mane să ia o pauză de câteva săptămâni. Atacantul african este un fotbalist cheie pentru selecţionata Senegalului care joacă în Grupa A la Cupa Mondială, unde va evolua în ordine cu Olanda (21 noiembrie), Qatar şi Ecuador.

„Sadio Mane a fost lovit la picior, ceea ce i-a cauzat dureri. Nimic prea grav şi participarea lui la Cupa Mondială nu ar trebui să fie în pericol”, comunicase iniţial Bayern Munchen.

În acest sezon, Mane a disputat 14 meciuri şi a marcat şase goluri în Bundesliga şi 11 goluri în toate competiţiile.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies