Portugalia - Ghana Cristiano Ronaldo Portugalia CM 2022

GALERIE FOTO Penalty controversat? Ghanezii au protestat după ce Cristiano Ronaldo s-a prăbușit în careu

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a deschis scorul în minutul 68 al meciului dintre Portugalia și Ghana.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 19:57
Data actualizarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 19:57

CR7 s-a prăbușit pe gazon după un duel cu Mohammed Salisu, fundașul lui Southampton, iar centralul a arătat punctul cu var fără a consulta arbitrajul video. 

Din câte se pare, acesta nu a primit nici indicații din camera VAR cu privire la decizia sa, astfel că, în cele din urmă, portughezii au executat penalty-ul, despre disperarea ghanezilor. Aceștia au protestat, dar fără succes.

Cristiano Ronaldo a ”arestat” balonul și a executat puternic, direct în plasa porții adverse. După această reușită, șeptarul lusitan a devenit primul jucător care a marcat în cinci ediții ale Cupei Mondiale, după cele din 2006, 2010, 2014 și 2018.

Cristiano Ronaldo, gol anulat în prima repriză!

În prima repriză, șeptarul Portugaliei și-a folosit mâinile pentru a-l ”întoarce” pe fundașul ghanez Alexander Djiku, de la Strasbourg, și a trimis mingea în poarta lui Ati-Zigi din poziție ideală.

Imediat după ce a trimis mingea în plasa porții Ghanei, arbitrul a întors faza, spre disperarea lui Ronaldo, care a protestat preț de câteva secunde.

Înainte de această fază, Ronaldo a mai avut o ocazie de a marca. S-a înălțat pentru a relua o minge cu capul, dar nu a nimerit spațiul porții adverse.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies