Lionel Messi Campionatul Mondial din Qatar nationala argentinei CM 2022

Olandezii, la picioarele lui Messi după ce i-a eliminat de la Mondialul din Qatar: „Cel mai bun din toate timpurile!”

Argentina a obținut calificarea în semifinalele Cupei Mondiale din Qatar, după ce a învins Olanda cu scorul de 4-3 la loviturile de departajare (a fost 2-2 la finalul meciului).

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 10 Decembrie 2022, 10:31
Data actualizarii: Sambata 10 Decembrie 2022, 10:45

Argentina s-a impus meritat într-unul dintre cele mai dramatice meciuri de la Cupa Mondială 2022, în care a avut 2-0, a fost egalată, dar a luptat până la capăt şi tenacitatea i-a fost răsplătită de portarul Emiliano Martinez, care a apărat două lovituri de la 11 metri.

La finalul meciul meciului, Frenkie de Jong (25 de ani), mijlocașul Barcelonei, l-a elogiat pe Lionel Messi, despre care a spus că e cel mai bun fotbalist din istorie.

De Jong: „Messi, cel mai bun fotbalist din toate timpurile!”

„Știam că tot pericolul va veni de la Messi. Am încercat să-l marcăm strâns mereu. Dar chiar și așa, este greu să-l oprești. Este cel mai bun fotbalist din toate timpurile. Messi creează mereu momente periculoase”, a spus olandezul Frenkie de Jong.

Argentina, care nu va conta pe Acuna şi Montiel, ambii suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene, va juca în penultimul act contra vicecampioanei mondiale Croaţia, pe 13 decembrie, pe Lusail Stadium din Al Daayen (21:00).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!