Gary Lineker jude bellingham CM 2022

GALERIE FOTO Gary Lineker, reacție pe Twitter în timpul meciului Anglia - Senegal: "El e liderul acestei echipe, părinții lui trebuie să fie mândri!"

Anglia - Senegal, al patrulea meci din optimile de finală ale Cupei Mondiale, a fost momentul perfect pentru un jucător de clasă să iasă la rampă. 
 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 04 Decembrie 2022, 22:20
Data actualizarii: Duminica 04 Decembrie 2022, 22:50

Chiar în timpul partidei de duminică seara, Gary Lineker a postat pe Twitter un mesaj prin care își arată aprecierea pentru unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din lotul Angliei. 

Gary Lineker, fascinat de Bellingham

Elevii lui Gareth Southgate și-au dominat adversarii, iar unul dintre jucătorii cu o evoluție concludentă a fost Jude Bellingham, jucătorul de 19 ani al Borussiei Dortmund. 

Mijlocașul cotat la 100.000 milioane de euro mai are contract cu Dortmund până în 2025, iar la Cupa Mondială din Qatar a fost unul dintre fotbaliștii pe care Southgate s-a bazat constant. 

Duminică seara, contra reprezentativei Senegalului, Bellingham s-a aflat la originea primului gol, cel marcat de Jordan Henderson, apoi a inițiat faza din care a înscris Harry Kane, golul de 2-0 pentru naționala The Three Lions. 

Fostul mare atacant al Angliei, Gary Lineker, a reacționat pe Twitter: "Doamne, Jude Bellingham este incredibil de bun! El este liderul acestei echipe. Părinții lui trebuie să fie atât de mândri! Îl iubesc!", a scris golgheterul Cupei Mondiale din 1986. 

La pauză, Anglia a condus cu 2-0, iar în partea a doua a mai marcat încă o dată prin Saka. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!