tf1 Cupa Mondiala Franta Tunisia CM 2022

GALERIE FOTO Gafă la televiziunea franceză: meciul cu Tunisia "s-a încheiat" la 1-1! Telespectatorii au văzut reclame în loc de VAR

Finalul nebun din meciul Tunisia - Franța 1-0 a luat prin surprindere și televiziunea franceză TF1, care a transmis meciul din grupa D a Cupei Mondiale din Qatar.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 20:02
Data actualizarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 20:03

Franța a marcat golul de 1-1 în minutul 90+8, însă reușita campioanei mondiale a fost anulată. Antoine Griezmann a trimis mingea în plasă cu mai puțin de 15 secunde înainte de finalul prelungirilor, dar VAR-ul a intervenit.

TF1 a încheiat transmisiunea meciului Tunisia - Franța la scorul de 1-1, înainte ca VAR-ul să anuleze golul

După gol, jucătorii ambelor echipe au crezut că meciul s-a încheiat, mai multe rezerve fiind surprinse ridicându-se de pe bancă și pregătindu-se să plece la vestiare. Totuși, arbitrul a făcut semn că faza se verifică, iar ulterior a mers la monitorul VAR pentru a revedea golul marcat de Franța. După câteva zeci de secunde, centralul a revenit pe teren și a anunațat că golul a fost anulat pentru ofsaid la Griezmann. S-a mai jucat aproximativ un minut după, iar Tunisia s-a impus, 1-0 contra campioanei mondiale.

Telespectatorii francezi care au urmărit meciul la postul de televiziune TF1 nu au putut vedea ultimele evenimente din meci, ci reclame! Transmisiunea s-a încheiat după golul de 1-1 al lui Antoine Griezmann, televiziunea franceză crezând că meciul s-a încheiat.

După pauza comercială, cu meciul deja încheiat, însă cu scorul de 1-0 în favoarea Tunisiei, jurnalistul Grégoire Margotton le-a prezentat scuzele telespectatorilor.

"Vrem să ne prezentăm scuzele pentru că am anticipat finalul meciului, iar telespectatorii francezi sau tunisieni nu au putut vedea rezultatul final sau minutul în care golul s-a verificat la VAR. Am revenit după aceea cu imagini, evident, dar i-am lipsit de emoția de a trăi în direct acele momente. Nu se va mai întâmpla acest lucru", a spus jurnalistul TF1, potrivit RMC Sport.

"Gafă uriașă. TF1 a ales să nu oprească reclamele pe care tocmai începuse să le difuzeze. În schimb, suporterii Franței au putut schimba canalul pe beIN Sports, un alt post de televiziune care a transmis meciul", a scris RMC Sport despre acest incident.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!