Jack Grealish Anglia tiktok CM 2022

GALERIE FOTO Fotografiile din adolescență cu Jack Grealish au stârnit hohote de râs printre fani. Secvențele sunt virale pe TikTok

Fanii naționalei Angliei s-au amuzat teribil pe urma unui video postat de Jack Grealish pe Tiktok, în care împărtășea fotografii din adolescență. Una dintre imagini i-a captivat în mod speciali pe suporteri.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Decembrie 2022, 17:15
Data actualizarii: Sambata 10 Decembrie 2022, 17:28

Jack Grealish a luat și el parte la trendul care circulă pe Tiktok, intitulat "Teenage Dirtbag", ce presupune publicarea mai multor fotografii din adolescență pe fundalul piesei aniloe '90 cu același nume.

În secvențele publicate pe TikTok apare Jack Grealish pe teren, după care începe derularea a mai multor fotografii din adolescență, în ipostaze amuzante, iar una dintre ele a stârnit cu adevărat hohote de râs din partea internaturilor. Este vorba despre o imagine în care fotbalistul apare îmbrăcat ca personajul Woody din "Povestea jucăriilor".

@jackgrealish #teenagedirtbag ♬ Teenage Dirtbag - Sped Up (and she doesn't give a damn about me) (Sped Up) - Wheatus & slater

Mulți dintre fani au rămas uimiți să-l vadă pe jucător într-o astfel de ipostază, în timp ce alții au observat faptul că Jack nu s-a schimbat prea mult de-a lungul anilor, spunând că tunsoarea a rămas aceeași.

Clipul respectiv a strâns aproape un milion de like-uri pe TikTok.

Sursă foto: Getty, Tiktok

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!