Mihai Stoica qatar 2022 tavi popescu CM 2022

El este preferatul lui Tavi Popescu de la Mondialul din Qatar: „E cel mai mare fan al lui!” Dezvăluirea lui Mihai Stoica

Campionatul Mondial a început pe 20 noiembrie cu partida dintre țara gazdă, Qatar, și Ecuador, încheiată 0-2.

Vali Andronescu
Data publicarii: Luni 28 Noiembrie 2022, 22:14
Data actualizarii: Luni 28 Noiembrie 2022, 22:12

Mihai Stoica a vorbit despre Octavian Popescu, „perla” lui Gigi Becali care cere 50 milioane de euro pe serviciile fotbalistului, evidențiind faptul că Neymar este jucătorul preferat al fotbalistului de la FCSB.

Starul lui Paris Saint-Germain a evoluat doar 79 de minute în prima partidă de la Mondial (2-0 vs Serbia), după care s-a accidentat la gleznă și a ratat victoria naționalei sale cu Elveția (1-0), care i-a asigurat naționalei dirijate de Tite calificarea în optimi.

Mihai Stoica: „Octavian Popescu e cel mai mare fan al lui Neymar”

„Cam toţi se uită la meciuri seara. Am vorbit cu Compagno de Germania. (n.r. ce zice de faptul că Italia nu e la CM?) Înjură. E italian şi nu îi convine, îţi dai seama. Cam aproape toţi ţin cu Brazilia, sunt foarte mulţi fani Neymar. Ei văd ce face 1 la 1. Neymar are nişte calităţi... intr-adevăr. Octavian Popescu e cel mai mare fan Neymar.

Dar cine ştie şi vede toate meciurile şi rupe tot e Olaru. Olaru poate e un tip timid nu cred că ar merge la o emisiune nici dacă îl obligi, fuge din ţară. Dar dacă ar merge la o emisiune face o incursiune cu Olaru şi de acum 20 de ani, ştie tot orice vrei. Şi nu că a învăţat de la FIFA, chiar se uită la meciuri. Ăsta e mare lucru!”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

Neymar, accidentat la Mondial

Neymar a fost diagnosticat cu o leziune la nivelul ligamamentelor gleznei piciorului drept, iar presa din Brazilia a scris că starul lui PSG ar putea reveni pe teren abia în faza optimilor de finală, dacă Selecao se va califica.

Globo scrie că selecționerul Tite a început să caute soluții pentru înlocuirea lui Neymar, încă de la antrenamentul de vineri al Braziliei, iar "varianta naturală" pentru a suplini absența starului de la PSG ar fi Rodrygo, jucătorul lui Real Madrid.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!