Detalii uluitoare despre Karim Benzema la Campionatul Mondial: „I-au cerut să forțeze la antrenamente! L-au luat de prost!” 

Karim Benzema Campionatul Mondial Qatar 2022 Didier Deschamps Franta Real Madrid CM 2022 Karim Benzema
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 18:00
Data actualizarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 18:03

Daniel Riolo, jurnalist RMC Sport, susține că atacantul Realului a fost „sabotat” de Didier Deschamps la Campionatul Mondial din Qatar.

Karim Benzema (35 ani) nu a jucat niciun minut la Campionatul Mondial din Qatar. Căpitanul lui Real Madrid s-a accidentat chiar în cantonamentul premergător turneului final și nu a mai apucat să joace niciun minut pentru Franța. 

Karim Benzema nu ar mai fi fost dorit de Didier Deschamps

Pe parcursul Campionatului Mondial au apărut tot mai multe zvonuri, cum că Benzema ar fi putut fi utilizat de Didier Deschamps (54 ani) în fazele superioare ale competiției. Iar această informație este întărită de spusele lui Danil Riolo, jurnalist RMC Sport. Acesta susține că deținătorului Balonului de Aur i s-a comunicat să forțeze la antrenamente, iar din această cauză accidentarea a recidivat. Cu toate acestea, Karim Benzema era apt de joc pentru sferturi. 

„Înainte de startul Cupei Mondiale, i-au cerut să forțeze la antrenamente, deși el nu voia. Apoi s-a accidentat iar, a fost o recidivă. Dar putea să fie pe banca de rezerve pentru meciul din optimi, dar în sferturile de finală ar fi fost recuperat complet.

Este un adevărat care trebuie spus: Karim Benzema merita mai mult respect. L-au luat de prost, apoi l-au dat afară. Mai mulți jucători importanți din lot, precum Lloris, Griezmann sau Giroud, au fost nemulțumiți că Benzema a plecat.

Deschamps a decis că nu-l vrea pe Benzema. Nu știe cum să gestioneze anumite personalități din vestiar. Știe să construiască un grup, dar nu e același lucru. Benzema reprezenta o problemă pentru el.

Au gestionat prost accidentarea lui Benzema. Di Maria a avut, de asemenea probleme medicale, a jucat puțin, dar în finală a fost erou și a devenit campion mondial.

Cazul lui Benzema a creat tensiuni importante în vestiarul Franței, acesta este adevărul. Deschamps ne-a mințit de la A la Z”, a declarat Daniel Riolo pentru RMC Sport.

Între timp, după ce Campionatul Mondial s-a sfârșit, Karim Benzema și-a anunțat oficial retragerea de la naționala Franței, printr-un mesaj pe care l-a postat pe rețelele de social media. În cele 97 de meciuri, de la debutul în 2007, atacantul a marcat 37 de meciuri. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!