EXCLUSIV De ce nu a arbitrat Kovacs la Cupa Mondială? Adrian Porumboiu vine cu o altă versiune: ”S-a întâmplat ceva acolo. L-am întrebat”

Istvan Kovacs Adrian Porumboiu Cupa Mondiala CM 2022
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 14 Decembrie 2022, 08:16
Data actualizarii: Miercuri 14 Decembrie 2022, 08:17

Istvan Kovacs a revenit în țară după experiență de la Campionatul Mondial, unde a fost delegat pentru a oficia partide, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Cel mai bine cotat arbitru român a fost rezervă în opt partide de la turneul final și va conduce în acest weekend partida dintre FCSB și CFR Cluj. Adrian Porumboiu spune că Istvan Kovacs trebuia, inițial, să fie ”central” la meciurile de la Mondial.

Adrian Porumboiu: ”S-a întâmplat ceva acolo”

„Nu e adevărat (n.r. - că a fost adus pentru a fi rezervă)! Dacă era adevărat, orice spui și orice afirmi, trebuie să aibă logică. În momentul în care te cheamă cu brigada completă, nu te ia ca arbitru de rezervă, te ia ca să arbitrezi. S-a întâmplat ceva acolo, întâmplarea face ca acolo să fie și un vasluian, asistentul Artene.

L-am întrebat ce s-a întâmplat, se așteptau și ei să arbitreze, n-au arbitrat. Ce mi-a spus, nu pot să spun. N-am acceptul lui”, a spus Adrian Porumboiu, la emisiunea SuperFanii de pe site-ul Sport.ro.

Câți bani a câștigat Istvan Kovacs la Campionatul Mondial din Qatar

Conform baremului FIFA, Istvan Kovacs a primit 2.500 de dolari pentru fiecare delegare la meciurile din grupele Campionatului Mondial. Pe lângă cei 20.000 de euro, „centralul” din Carei a beneficiati și de 70.000 de euro, pentru că a fost selectat să participe la turneul final din Qatar. 

În total, în urma exeprienței de la Campionatul Mondial, Istvan Kovacs a fost recompensat de către FIFA cu 90.000 de dolari. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!