Anglia Cupa Mondiala din Qatar senegal CM 2022

Cum au sărbătorit jucătorii naționalei Angliei victoria cu Senegal. S-a lăsat cu o mare petrecere la hotel

S-a lasat cu o mare petrecere pentru naționala Angliei după victoria împotriva Senegalului, ce le-a asigurat un loc în finala Cupei Mondiale din Qatar. La întoarcerea la hotel, fotbaliștii au fost întâmpinați și aplaudați de membrii staffului.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Decembrie 2022, 08:02
Data actualizarii: Marti 06 Decembrie 2022, 08:03

A fost o nebunie totală după meciul Angliei cu Senegalul. Jucătorii de la The Three Lions s-au întors cu zâmbetele până la urechi la hotel, unde au fost întâmpinați de membrii ai staffului îmbracați în tricouri cu steagul echipei.

S-a aruncat cu confetti și baloane în timp ce fotbaliștii au dansat și s-au bucurat de aclamațiile celor prezenți. În imaginile distribuite pe rețelele sociale, poate fi văzut Jack Grealish în timp ce dansează, Kylie Walker pe când flutura steagul Angliei, dar și alti membrii ai echipei, îmbrățișându-se unul pe altul, pentru a sărbători victoria.

Victoria ușoară a celor de la Three Lions a venit prin golurile marcate de Jordan Henderson, Harry Kane și Phil Foden. Jucătorii vor mai sta la hotel încă cinci zile până la meciul cu Franța, ce va avea loc sâmbătă, pe 10 decembrie.

Sursă foto: Instagram, Getty

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!