Georgina Rodriguez CM 2022

GALERIE FOTO Cum arăta Georgina Rodriguez înainte de a deveni iubita lui Cristiano Ronaldo. Fotografii cu vedeta din tinerețe

Au fost descoperite o serie de fotografii cu Georgina Rodriguez de pe vremea când era o fată simplă, venită în Madrid cu speranța obținerii unui trai mai bun. Iată cum arăta iubita lui Cristiano Ronaldo în tinerețe!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Noiembrie 2022, 18:59
Data actualizarii: Marti 22 Noiembrie 2022, 12:57

Înainte de a se muta în capitala Spaniei, Georgina Rodriguez ducea o viață simplă într-un sat numit Jaca. Venită în Madrid, iubita lui Cristiano Ronaldo a început să lucreze pentru a-și căștiga proprii bani, ca mulți alți tineri, însă a avut timp și de ieșiri cu prietenii.

O serie de fotografii descoperite pe un cont de Instagram ilustrează tocmai astfel de momente din viața Georginei Rodriguez. Fotografiile din tinerețea acesteia arată schimbările fizice prin care a trecut de-a lungul timpului, demonstrând, în același timp, că Georgina a fost mereu o femeie cu trăsături fizice plăcute.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @georginag.pictures

Se poate observa în imagini că iubita lui Ronaldo era mai slabă, avea buzele vizibil mai subțiri și se îmbracă mult mai modest.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @georginag.pictures

În ciuda acestui lucru, Georgina era o fată atrăgătoare chiar și la acea vreme, căreia îi plăcea să petreacă alături de prieteni în timpul liber.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @georginag.pictures

Sursă foto: Getty

Modifică setările cookies