Alex Bourceanu Cupa Mondiala din Qatar NGolo Kante CM 2022

EXCLUSIV Cel mai bun jucător pe care Alex Bourceanu ”l-a văzut vreodată” va lipsi de la Cupa Mondială

Alex Bourceanu s-a arătat surprins de vestea cum că Chelsea este gata să-l cedeze pe N'Golo Kante în schimbul a 18 milioane de lire sterline.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 14:42
Data actualizarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 14:49

Fostul mijlocaș și campion al României cu FCSB a vorbit la superlativ despre mijlocașul care a intrat în ultimele luni de contract cu gruparea londoneză.

Alex Bourceanu, despre Kante: ”A fost cel mai bun jucător pe care l-am văzut vreodată”

„Raportat la sumele de transfer care sunt în Premier League, cu siguranță (n.r. - dacă-l surprinde suma cerută de Chelsea)! N'Golo Kante, acum un an și jumătate, a fost cel mai bun jucător pe care l-am văzut vreodată, cel mai bun mijlocaș defensiv pe care l-am văzut vreodată. 

A avut acea lună extraordinară, ultima lună a sezonului, când Chelsea a câștigat Champions League, a fost incredibil! Probabil e vorba și de vârstă, și de strategia pe care o are Graham Potter acolo”, a spus Alex Bourceanu, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

N'Golo Kante joacă la Chelsea din 2016, an în care londonezii plăteau 35,8 milioane de euro pentru a-l transfera de la Leicester.

23 de goluri și 28 de pase decisive a bifat Kante pentru cei de la Chelsea, în 262 de partide. Site-urile de specialitate îl evaluează la 40 de milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies