Argentina Cupa Mondiala din Qatar Miss Bum Bum Suzy Cortez CM 2022

GALERIE FOTO Brazilianca Susy Cortez, desemnată miss BumBum, susține echipa Argentinei printr-o ședință foto incendiară. Cum a pozat bruneta 

Fotomodelul de origine braziliană Suzy Cortez, a schimbat taberele pentru Cupa Mondială de anul acesta. Dacă în 2018s-a dezbrăcat pentru a susține echipa Portugaliei, anul acesta a renunțat la haine pentru a fi alături de Argentina în turneul din Qatar.
 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 22:13
Data actualizarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 22:12

Pasiunea superbei brunete pentru Lionel Messi esta deja cunoscută, asta după ce tânăra a fost blocată de fotbalist pe rețelele sociale pentru că nu înceta să-i trimiță fotografii sexy. Iar acum, pe fondul Campionatului din Qatar, Suzy Cortez a realizat o ședință foto incendiară, în care apare mai mult dezbrăcată, pentru a susține naționala Argentinei.

Activă pe rețelele sociale, unde are peste 50.000 de urmăritori,  brazilianca a pozat în lenjerie intimă, îmbracată doar într-un tricou cu steagul Argentinei și numărul lui Messi. De asemenea, bruneta a pozat în fața unei fotografii enorme cu fotbalistul, deasupra căreia se aflau mai multe baloane care formau numele "Messi".
 
 
Sursă foto: Instagram
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!