Cupa Mondiala baraj de calificare cupa mondiala urne baraj cm 2022 CM 2022 Courtois, umilinta maxima in fata lui Ronaldo! L-a driblat, apoi Belgia a dat golul decisiv cu Portugalia! Ce i-a facut lui Cristiano

Barajul de calificare pentru Cupa Mondială! Cum arată urnele și cine ar putea fi marea surpriza

Prima etapă a preliminariilor Cupei Mondiale, în Europa, a luat sfârșit.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 16 Noiembrie 2021, 23:40
Data actualizarii: Marti 16 Noiembrie 2021, 23:42

Astfel că, următorul pas este turneul de baraj. 12 echipe și-au asigurat prezența aici, două din Nations League și 10 din preliminarii. Barajul se va juca în sistem semifinala-finală, astfel că doar trei echipe vor ajunge la Cupa Mondială. Acestea sunt urnele

URNE

A. (Joacă semifinala acasă)

Țara Galilor - 15 puncte obținute în grupă

Italia - 16 

Scoția - 17

Rusia - 16

Portugalia - 17

Suedia - 15

B.

Turcia - 15 

Austria - 10

Cehia - 14

Ucraina - 12

Polonia - 14

Macedonia de Nord - 12

Astfel, am putea vedea dueluri tari, precum Italia - Ucraina, Portugalia - Polonia sau Rusia - Cehia. Tragerea la sorți a barajului va avea loc pe 26 noiembrie, la Zurich. Rusia și Ucraina nu se pot duela între ele.

Duelurile vor avea loc pe 25/25 martie, semifinalele, respectiv pe 28/29 martie, finala.

"În play-off vor participa 12 echipe: cele 10 echipe clasate pe locul 2 în grupele preliminare și primele două cel mai bine clasate în Liga Națiunilor și care nu vor termina pe primele două locuri în preliminarii.

Națiunile vor fi împărțite în trei grupe cu patru echipe. Meciurile din fiecare grupă se vor disputa în sistem de semifinale și finală. Cele trei echipe triumfătoare se vor alătura celor zece câștigătore din grupele preliminare pentru a reprezenta Europa la cea de-a 22-a ediție a Campionatului Mondial Qatar 2022", anunța FRF, în urmă cu o lună.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!