Ioan Becali forțează plecarea lui Man de la Parma. Anunț de ultimă oră al italienilor și prețul fixat

Dennis Man Galatasaray ioan becali Parma transfer dennis man Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Noiembrie 2021, 23:19
Data actualizarii: Marti 16 Noiembrie 2021, 23:32

Vărul lui Gigi Becali are planuri mari în privința fotbalistului arădean.

Ioan Becali i-a transferat în această vară la Galatasay pe Alexandru Cicâldău (24 ani) și Olimpiu Moruțan (22 ani). Agentul FIFA a reușit să vireze în conturile Universității Craiova și FCSB-ului, 6.8 milioane de euro, și respectiv 3.5 milioane de euro plus bonusuri de 1.5 milioane de euro. 

Cu toate acestea, Ioan Becali dorește să îl transfere și pe Dennis Man (23 ani) la Galatasaray, având în vedere că internaționalul român nu a bifat niciun minut în ultimele trei meciuri ale Parmei.

Insistențele impresarului de a perfecta tranzacția au ajuns și la urechile lui Nicolo Schira, jurnalistului specializat în transferuri.

Ioan Becali încearcă să-l ducă pe Dennis Man la Galatasaray. Antrenorul Teim îl place foarte mult pe jucătorul român și are o relație bună cu agentul său, dar Parma nu vrea să îl vândă sau să-l împrumute, nici măcar cu opțiune de cumpărare și cere un transfer definitiv pentru Man”, a dezvăluit jurnalistul italian. 

Parma l-a cumpărat pe Dennis Man în iarna acestui an, plătindu-i FCSB-ului 13 milioane de euro, plus bonusuri de performanță în valoare de 2 miliaone de euro. Iar Kyle Krause, patronul clubului italian, nu dorește să-l împrumute pe jucătorul român și cere 11 milioane de euro în schimbul său, conform calciomercato.com

În cele 21 de meciuri bifate în tricoul Parmei, Dennis Man a izbutit să marcheze de patru ori și să ofere o pasă decisivă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!