China student CM 2014

Un student din China s-a sinucis dupa ce a pierdut bani la pariuri pe jocurile de la CM! Suma colosala pariata in numai 48 de ore

Meciurile de la Mondialul din Brazilia produc si victime. Un tanar din China s-a sinucis dupa ce a partiat o suma importanta de bani pe scorul gresit la Mondialul din Brazilia.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Iunie 2014, 09:48
Data actualizarii: Marti 24 Iunie 2014, 10:02

Un student din China s-a sinucis intr-un campus universitar din cauza pariurilor pe meciurile de la Mondial. 2400 de euro pierduse tanarul, care, ingrijorat ca nu mai avea cum sa isi plateasca datoriile, si-a pus capat zilelor.

Lin, singurul nume al tanarului publicat de catre presa din China, a sarit de la etajul 7 al cladirii din campus unde locuia.

"L-am auzit implorand «Nu ma fortati, dati-mi doua zile in plus sa va rambursez!». A vorbit la telefon timp de aproximativ zece minute. Apoi l-am vazut incheind conversatia, ridicandu-se si disparand brusc", a declarat un martor.

Lin a fost transportat imediat la spitalul din Panyu, provincia Guangdong, dar nu a putut sa fie salvat.

"A împrumutat multi bani pentru a paria, cu dobanzi mari", a declarat un coleg al lui Lin.

Pariurile pe perioada mondialului reprezinta una dintre cele mai mai activitati ale fanilor. Conform unei estimari facute de statul chinez, aproximativ 477 de milioane de euro s-au pariat numai in weekendul trecut in China, pe meciurile de la Mondial.

Modifică setările cookies