FIFA s-a intors in cazul lui Luis Suarez! Anuntul facut joi de presedintele Comisiei de Disciplina

FIFA s-a intors in cazul lui Luis Suarez! Anuntul facut joi de presedintele Comisiei de Disciplina

Luis Suarez a fost suspendat 4 luni din fotbal si din 9 meciuri internationale. Una dintre masurile luate insa impotriva lui Suarez a fost rectificata

 

Are voie sa se antreneze

Atacantul celor de la FC Liverpool, Luis Suarez, a fost suspendat de FIFA dupa ce l-a muscat pe Giorgio Chiellini la Campionatul Mondial. Cele 4 luni in care era exclus din fotbal insemnau initial ca Suarez nu are voie sa se antreneze cu echipa de club sau sa mearga pe vreun stadion la meci!

Presedintele Comisiei de Disciplina, elvetianul Claudio Sulser, a declarat astazi insa ca lui Luis Suarez i se va permite sa se antreneze cu echipa de club: "Nu poti sa limitezi drepturile jucatorilor pentru ca are fi o masura disproportionata" a spus acesta.

Sulser a mai spus ca acest caz ramane unul deschis pentru ca urmeaza un recurs astfel ca nu poate vorbi mai multe pe subiect. Presa din Anglia si Spania scrie ca la recurs suspendarea lui Suarez va fi diminuata, mai ales dupa ce uruguayanul si-a cerut scuze fata de Chiellini.

Intre timp, FC Barcelona negociaza cu Liverpool transferul atacantului de 27 de ani. Englezii nu accepta vreun ban sub clauza de reziliere, astfel ca totul depinde de ce va face vice-campioana Spaniei.

Citeste si:Luis Suarez
VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies