Stelistii au scapat de MUSCATURA 'canibalului'! Ce au gasit cand s-au dus sa-l 'vada' pe Suarez: "Toata lumea stie de ce!"

Englezii vor sa-i protejeze si pe stelisti de muscatura lui Neymar :)

In cantonamentul Angliei, unde s-au cazat, stelistii isi pot face poze cu Suarez fara sa se teama ca vor fi muscati de canibal.

"Pentru a le mentine in siguranta pe vedetele fotbalului britanic, Luis Suarez a fost cenzurat aici la muzeul fotbalului" povesteste reporterul Pro TV, Gabi Chirea.

"Cineva i-a pus ceva la gura... cred ca stie toata lumea de ce, e un jucator important in Anglia, de aceea il avem in muzeu. Inca nicio victima" a spus un angajat de la muzeu.

Cantona si Sir Alex Ferguson apar in ipostaze inedite la muzeu, unde mai sunt expuse o replica a cupei mondiale castigata de Anglia si mingea cu care s-a jucat finala din 66. Stelistii se pregatesc in cantonamentul Angliei si pot descoperi istoria fotbalului.

"Aceasta este mandria colectiei muzeului national de fotbal, acestea sunt obiecte din 1966, cand Anglia a castigat Cupa Mondiala" a declarat o angajata a muzeului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

”Era cuștii”, aproape de final. UE le va interzice fermierilor să crească animale în spații înghesuite
BRAT
Modifică setările cookies