Tristete mare dupa infrangerea cu Turcia! Marica: "A fost decizia antrenorului sa fiu schimbat! Primul gol a fost decisiv" Ce a spus despre viitorul sau club:

Autor: Sport.ro
Marti 10 Septembrie 2013, 23:23

	Tristete mare dupa infrangerea cu Turcia! Marica: "A fost decizia antrenorului sa fiu schimbat! Primul gol a fost decisiv" Ce a spus despre viitorul sau club:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

"Astazi trebuie sa plecam capul si sa recunoastem ca turcii au fost mai buni atata timp cat au castigat meciul. Pacat ca am primit gol repede pentru ca si-a pus amprenta asupra intregului joc. Am avut si noi ocazii si bare, sansele noastre nu s-au naruit si ceea ce depinde de noi, vom face.

A fost decizia antrenorului (sa fiu schimbat la pauza).

Noi am tras si am alergat 90 de minute cu Ungaria la maxim, ei au avut un meci destul de usor cu Andorra, dar asta conteaza mai putin. Nu am tinut de minge asa cum ar fi trebuit, ne-am bazat prea mult pe minge lunga. Pacat ca Bourceanu a lipsit, este un jucator de care Romania avea nevoie si la acest joc.

De maine trebuie sa ne reluam activitatile fiecare, sa ne pregatim foarte bine. Sperante raman in continuare.

O sa ma gandesc si la asta (la o noua echipa). Voi vedea zilele astea si ce . Acum sunt mult prea trist sa ma gandesc si la golul ala. Ca am pierdut si am luat si golul 2, ne-am aruncat sa egalam si ne-au prins pe contraatac.

I-am simtit pe suporteri aproape de noi, e normal sa fie tristi. Ne-am simtit iubiti si va spun sincer ca am dat totul din noi.

Suntem la mana rezultatelor. Era normal sa fie entuziasm dupa victorie, era normal sa fim, acum suntem tristi. Noi am muncit si am facut tot ce am putut" a declarat Ciprian Marica dupa meciul cu Turcia, pierdut de Romania cu 0-2.

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Platoul Bucegi riscă să se transforme într-un mare şantier, cu acordul autorităților
BRAT