Cristiano Ronaldo Cupa Mondiala 2014 Portugalia Suedia Zlatan Ibrahimovic CM 2014

SOC la baraj: Cristiano Ronaldo sau Ibrahimovic rateaza Cupa Mondiala! Reactia portughezilor: "Cea mai proasta tragere posibila!"

► Esti Fast&Curios? Castiga AICI un plin de benzina pe un an de zile!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Octombrie 2013, 17:31
Data actualizarii: Luni 21 Octombrie 2013, 17:35

Romania a picat cu Grecia la barajul pentru Cupa Mondiala si a scapat de Portugalia lui Cristiano Ronaldo, care va intalni Suedia lui Zlatan Ibrahimovic.

Portughezii se tem de furia lui Ibra, aflat intr-o forma de zile mari la PSG. Ibra a marcat cu calcaiul in acest weekend contra lui Bastia si anunta un baraj de zile mari. Portughezii visau la o tragere cu Islanda, dar acum se multumeau si cu Romania. "E cea mai proasta varianta posibila pentru noi", scrie Record.

selectionerul Suediei o da favorita pe Portgalia. "E o echipa mare cu multa experienta. Dar si noi avem sansa noastra si vom incerca sa profitam de ea. Cristiano Ronaldo si Zlatan Ibrahimovic sunt doi jucatori uriasi, doua vedete, fara indoiala. Duelul dintre ei va fi fantastic", a spus Erik Hamren.

"Portugalia e favorita. Cele doua meciuri sunt ca doua finale, vor fi doua meciuri fantastice! E complet difert fata de grupe, nu avem voie sa gresim. Echipa mai concentrata va ajunge la Mondial", a spus si Ibrahimovic.

Modifică setările cookies