Ronaldinho CM 2014

Ronaldinho s-ar putea sa il supere pe prietenul sau Messi! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo, superstarul lui Real Madrid:

Vezi ce a spus Ronaldinho despre un transfer in Europa.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Mai 2014, 09:44
Data actualizarii: Vineri 16 Mai 2014, 09:54

Fostul jucator al Barcelonei spera ca echipa la care a jucat sa castige titlul in confruntarea directa cu Atletico Madrid, din acest week-end.

Catalanii joaca acasa cu titlul pe masa, avand nevoie de o victorie pentru a iesi campioni inca o data.

Ronaldinho spera ca Brazilia sa joace finala Mondialului cu Spania, chiar daca Scolari nu l-a luat in lotul pentru Mondial. Acesta spera sa joace in continuare la Atletico Mineiro dar nu exclude un transfer in Europa acest an.

Despre oferta lui Besiktas: "Nu a venit la momentul potrivit. Am un moment bun la Atletico, oferta nu a venit cand trebuia asa ca am decis sa mai stau putin in Brazilia. Deocamdata lucrurile merg bine aici dar cine stie, poate voi reveni in Europa".

Despre neconvocarea la Mondial: "Am primit mai multe telefoane prin care eram anuntat ca nu sunt pe lista, era greu sa mai prind lotul. Sper ca baietii sa castige Cupa Mondiala, eu voi fi in Europa sa imi vizitez niste prieteni in perioada aia".

Despre Neymar: "Este unul dintre jucatorii de viitor, important pentru Brazilia. Sper sa castige tot ce si-a propus pentru ca este la un club mare, la cel mai mare din lume si poate face istorie acolo".

Despre Messi: "Nu il vad la alt club dar ca prieten vreau sa il vad fericit in primul rand. De dragul fotbalului, ar trebui sa ramana la Barcelona."

Despre Ronaldo: "Este un jucator grozav, un jucator care poate face niste faze pe care altul nu le poate face. Este intr-o perioada in care face istorie, aceasta etapa trece repede in viata unui jucator".

 

Modifică setările cookies