Cupa Mondiala CM 2014

RED ALERT! Amical de Cupa Mondiala, tinta mafiei pariurilor! Ce masuri ia FIFA pentru Brazilia

Politia britanica e in alerta! Amicalele pentru Cupa Mondiala sunt tinta principala a mafiei pariurilor! 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Mai 2014, 20:04
Data actualizarii: Marti 27 Mai 2014, 20:04

Meciul amical dintre Scotia si Nigeria, programat miercuri seara la Londra pe stadionul lui Fulham este anchetat de NCA, varianta britanica a FBI-ului, pentru o incercare de aranjare a scorului pentru castiguri la pariuri. FIFA a fost alertata de NCA, iar Federatia scotiana a inceput o ancheta pentru a afla ce jucatori sunt implicati.

Jucatori din Premier League precum John Obi Mikel, Victor Moses sau Darren Fletcher vor juca maine seara pe Craven Cottage.
 

"RED ALERT" LA CUPA MONDIALA!


FIFA colaboreaza atent cu autoritatile din intreaga lume in aceasta perioada de teama ca amicalele pentru Cupa Mondiala vor fi tintite de mafia pariurilor. Majoritatea campionatelor s-au incheiat, in timp ce la Cupa Mondiala le va fi mult mai greu sa patrunda, astfel ca organizarile mafiote din Asia vor sa profite de meciurile dintre natiuni pentru profituri imense.

FIFA a lansat o companie de instruire a fotbalistilor pentru a sti cum sa procedeze in cazul in care sunt abordati de mafia pariurilor. O linie telefonica speciala va fi instalata pentru jucatori si arbitri, iar oricine observa activitati suspecte este incurajat sa sune imediat la acel numar.

BLATTER CONTRAATACA!


FIFA s-a pregatit atent pentru Cupa Mondiala, tinta perfecta pentru organizatiile mafiote care se ocupa cu pariuri. Sepp Blatter a angajat un fost ofiter german, hotarat sa faca ordine in fotbal. "Eu si FIFA consideram ca turneul final al Cupei Mondiale este amenintat si incercam sa asiguram o protectie cat mai buna. Avem multe masuri luate, vrem sa ne asiguram ca nu se vor aranja meciuri in Brazilia", a declarat Ralf Mutschke.

Jucatori, arbitri sau oficiali cu trecut controversat pot fi spionati de agentii FIFA. "Avem tot istoricul oamenilor implicati, stim ce riscuri avem in fiecare moment. E primul meci din grupa? E ultimul? E o finala? Avem indici de masurare a vulnerabilitatii", a mai spus Mutschke.


Agenti speciali se vor afla la toate cele 12 arene de la Cupa Mondiale iar site-urile de socializare si de pariuri vor fi monitorizate atent, a promis omul responsabil cu o Cupa Mondiala curata. 


MAFIA PARIURILOR A PATRUNS SI IN CRICKET!


Anul 2013 a fost unul plin de scandaluri legate de mafia pariurilor si asta in multe sporturi. Englezii au descoperit aranjamente pana si la cricket, in timp ce "Messi" din handbal, Nikola Karabatić, a fost arestat alaturi de alti cinci coechipieri. Mai multi jucatori de fotbal din ligile inferioare engleze au ajuns si ei la politie dupa operatiuni de monitorizare. 

Modifică setările cookies