CM 2014

Prima reactie a lui Suarez dupa ce a fost operat de menisc in aceasta dimineata! Vezi ce sanse are sa joace la Cupa Mondiala:

Vezi ce a spus Suarez dupa operatie.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Mai 2014, 16:33
Data actualizarii: Joi 22 Mai 2014, 16:44

Luis Suarez a fost operat astazi de menisc si cel mai probabil rata inceputul de Campionat Mondial, care va debuta in mai putin de o luna.

Acesta a fost supus interventiei in aceasta dimineata de catre doctorul Luis Francescoli si a declarat deja pentru ziarul uruguayan Ovacion ca se simte excelent dupa operatie si ca totul a mers bine.

Chiar daca mama sa a declarat pentru AP ca Luis se va intoarce pe gazon in 2-3 saptamani, chiar inainte de debutul la mondial cu Costa Rica, este greu de crezut ca recuperarea va merge asa de repede.


Si Torres a avut aceeasi accidentare


Fostul golgheter al lui Liverpool, Fernando Torres, a avut aceeasi accidentare inainte de turneul final din 2010. Acesta s-a operat de menisc si a revenit dupa 7 saptamani, iesind campion mondial cu nationala Spaniei.

Recuperarea lui Suarez va dura cel putin o luna, acesta riscanda in cazul in care va decide sa intre pe teren mai repede.


Cel mai periculos atacant din lume?


Suarez a fost desemnat cel mai bun jucator din Premier League in acest sezon, Liverpool terminand pe locul 2, in spatele campioanei Manchester City. Suarez a iesit insa golgheter in Anglia, la fel cum a iesit si in preliminariile din America de Sud, acolo unde a dat 11 goluri pentru Uruguay.

Mai mult, Suarez a avut mai multe suturi pe poarta la Mondialul din 2010 decat orice jucator, trimitand 15 suturi pe poarta, intr-o editie a Mondialului in care Uruguay a terminat pe 4.

Modifică setările cookies