maradona Costa Rica CM 2014

Nimeni nu-si explica minunea Costa Ricai: 7 jucatori, chemati de FIFA la antidoping! Maradona: "Asta-i lipsa de respect!"

Costa Rica a reusit cea mai mare minune de la Mondial. S-a calificat in optimi dintr-o grupa infernala, cu Anglia, Italia si Uruguay

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Iunie 2014, 20:04
Data actualizarii: Sambata 21 Iunie 2014, 20:23

Nimeni nu isi explica forta Costa Ricai la acest mondial, iar FIFA a chemat 7 jucatori la controlul antidoping sa se asigure ca nu este nimic necurat la mijloc.

Primul care a vorbit despre lipsa de respect a oficialilor la adresa Costa Ricai a fost Bryan Ruiz, autorul golului victoriei aseara, cu Italia.

Maradona a luat si el foc: "Nu inteleg de ce se procedeaza asa. E lipsa de respect. De ce cheama 7 jucatori de la Costa Rica si nu 7 de la Italia?"

"Asta s-a intamplat doar pentru ca unii sunt deranjati de Costa Rica si daca echipele mari nu merg in turul urmator, sponsorii nu vor plati atat cat au promis. Doi jucatori de la fiecare echipa trebuie sa fie supusi controlului antidoping. Stiu de ce vorbesc, mi s-a intamplat si mie. Dar sapte jucatori? Nu am mai auzit asa ceva", a declarat Maradona la un post tv din Venezuela.

Dupa doua meciuri, Costa Rica conduce grupa D, cu 6 puncte. Italia si Uruguay sunt la egalitate, cu cate trei puncte si vor juca meciul decisiv in ultima etapa. La egal, Italia este cea care se califica in optimi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!