NEBUNIE! Cristiano Ronaldo a reusit driblingul anului! Si-a ridiculizat un adversar de 3 ori in aceeasi faza! Cel mai tare moment din seara preliminariilor: VIDEO

Autor: Sport.ro
Sambata 07 Septembrie 2013, 12:37
NEBUNIE! Cristiano Ronaldo a reusit driblingul anului! Si-a ridiculizat un adversar de 3 ori in aceeasi faza! Cel mai tare moment din seara preliminariilor: VIDEO

► Marian, asta e pentru tine! Primul meci din istorie jucat acasa: Dinamo–Vezsprem, sambata 19:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Cristiano Ronaldo este cunoscut ca un adevarat show-man pe teren. La meciul cu Irlanda, pe langa hattrick-ul reusit, Ronaldo a reusit o faza de senzatie

Starul celor de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a fost omul serii in preliminariile CM 2014. CR7 a marcat un hattrick cu care si-a salvat nationala de la o infrangere care i-ar fi pus in pericol prezenta la turneul final de anul viitor.

Jignit in permanenta de suporterii nord-irlandezi, Cristiano Ronaldo si-a umilit un adversar in prima repriza a meciului, reusind sa-l dribleze in aceeasi faza de 3 ori, trecandu-i mingea printre picioare cu calcaiul!

CLICK AICI SA VEZI FAZA SUPERBA A LUI RONALDO

Cristiano Ronaldo a reusit sa marcheze un hattrick in meciul cu Irlanda de Nord si a intors rezultatul de la 2-1 pentru acestia! Cu golurile sale din minutul 68, 77 si 83, Ronaldo a ajuns la cota 43 la nationala, depasindu-l pe Eusebio. Acum, Ronaldo se afla la doar 4 reusite de golgheterul all-time, Pauleta.

Portugalia a castigat meciul cu 4-2 in urma reusitelor lui McAuley(36) si Ward(52), respectiv Bruno Alves(21) si Cristiano Ronaldo(68, 77, 83)

CLICK AICI SA VEZI HATTRICK-UL LUI RONALDO

Dragnea încearcă din nou să scape din închisoare. Ce cale extraordinară de atac a găsit
BRAT