Lovitura pe care a primit-o Mario Gotze cu trei zile inainte de finala CM! A 'costat' 7 milioane de euro! Trebuie modificat REPEDE

Lovitura pe care a primit-o Mario Gotze cu trei zile inainte de finala CM! A 'costat' 7 milioane de euro! Trebuie modificat REPEDE

Mario Gotze a fost eroul care i-a adus Germaniei un nou titlu mondial, dupa o pauza de 24 de ani.

Mijlocasul lui Bayern a fost MVP-ul finalei din Brazilia, el marcand singurul gol al partidei, in minutul 113, in prelungiri.

COTA?

Gotze a fost rezerva la finala, iar dupa cum si selectionerul recunostea, ii spusese sa intre pe teren si sa arate ca e cel putin la fel de bun ca Messi, starul Argentinei, si el pe teren.

Asa ca Mario a intrat in minutul 88, cand l-a inlocuit pe veteranul Miroslav Klose. Schurrle a fost el tot rezerva, intrand in min. 32, in locul lui Kramer. Titlul mondial castigat de Germania a fost 'opera' celor doi: Schurrle cu pasa si Gotze cu sutul.

Transfermarkt se pare ca nu a avut cea mai mare incredere in Mario Gotze. El avea cota de 55 de milioane de euro, insa pe 10 iulie 2014, cu doua zile inainte de finala CM, cota lui a scazut. Transfermarkt a considerat ca nu a avut cel mai bun sezon, asa ca valoarea sa a devenit de 48 mil. de euro.

Tanarul de 22 de ani este cel mai tanar marcator din istoria CM, incepand cu 1966. Rezerva de lux avea 22 de ani si 39 de zile in ziua finalei; ultima data cand Germania a luat Cupa Mondiala, in vara lui 1990, Gotze nu era nascut :)

Iata cifrele Transfermarkt:

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala începe pe 13 septembrie cu toți elevii în bănci. Cîmpeanu: „Fără scenarii de funcționare”
BRAT
Modifică setările cookies