Imnul Cupei Mondiale va fi cantat de Jennifer Lopez, Pitbull si Claudia Leitte si se va numi "We are one" Ce MESAJ va transmite:

Autor: Sport.ro
Joi 23 Ianuarie 2014, 19:21

	Imnul Cupei Mondiale va fi cantat de Jennifer Lopez, Pitbull si Claudia Leitte si se va numi "We are one" Ce MESAJ va transmite:

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal!

Imnul Cupei Mondiale din Brazilia, competitie ce va avea loc in perioada 12 iunie - 13 iulie, se va numi "We are one" si va fi cantat de Jennifer Lopez, Pitbull si Claudia Leitte, a anuntat FIFA.

"Doar muzica si fotbalul pot sa atraga 80.000 de persoane la stadion, insa la un concert exista un singur artist, in timp ce in fotbal sunt 22", a declarat secretarul general al FIFA, Jerome Valcke, la Rio de Janeiro.

De la conferinta de presa in care s-a anuntat imnul Cupei Mondiale a lipsit Jennifer Lopez, insa Pitbull si cantareata braziliana Claudia Leite au fost prezenti. Versurile imnului vor fi in portugheza, spaniola si engleza.

"Muzica este prezenta pentru depasirea barierelor si pentru a arata ca suntem uniti prin sport si muzica", a afirmat Pitbull.
"Aceasta muzica este un «golazo»", a spus si Claudia Leitte.

Merkel a cedat în fața nemulțumirii populației. Germania ridică treptat măsurile anti-Covid
BRAT

Modifică setările cookies