CM 2014

Gestul de CAMPION al lui Gotze, dupa finala Mondialului! SuperMario si-a pus cea mai tare poza pe Instagram: "El e geniul!"

Mario Gotze, eroul Germaniei in finala Campionatului Mondial, autorul unicului gol al meciului cu Argentina, i-a impresionat pe fani cu ultima postare de pe Instagram.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Iulie 2014, 12:57
Data actualizarii: Marti 15 Iulie 2014, 13:27

Pustiul teribil al lui Bayern a devenit peste noapte eroul unei natiuni de 80 de milioane de oameni, insa Gotze ramane modest.

Autor al golului care a dus Cupa Mondiala la Berlin, Mario Gotze a tinut la finalul partidei cu Argentina sa isi faca o poza cu fotbalistul pe care l-a urmarit cu atata "sete" in ultimii ani si pe care a reusit sa-l invinga duminica - Leo Messi.

SuperMario, asa cum este poreclit de fani, i-a cerut lui Leo Messi sa faca o fotografie impreuna, acesta postand-o pe internet cu descrierea: "Geniu!"

Suporterii au ramas impresionati de modestia lui Gotze, dar nu au ezitat, cum era de astepta, sa-l taxeze pe Leo Messi: "Geniul fiind tu, nu?", a scris un fan, in timp ce un altul a comentat: "E bine ca ramai modest si te fotografiezi cu fanii :)"

Modifică setările cookies