CM 2014

CUTREMURATOR: A existat un blat la Cupa Mondiala?! Dezvaluiri facute din interior de un MAFIOT international

FIFA a organizat o conferinta de presa in care a anuntat ca nu exista nicio suspiciune privind meciurile de la aceasta editie a CM. Informatiile din interiorul mafiei pariurilor tin sa contrazica datele oficiale ale federatiei internationale!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Iunie 2014, 21:40
Data actualizarii: Duminica 29 Iunie 2014, 23:13

Tamil Perumal, condamnat la inchisoare de 6 ori in ultimii 20 de ani din cauza ca a incercat trucarea de meciuri, le-a transmis un mesaj nemtilor de la Der Spiegel inainte de Camerun - Croatia.

Mafiotul nascut in Singapore i-a anuntat pe jurnalisti ca partida se va incheia cu scorul de 4-0 in favoarea Croatiei si ca unul dintre fotbalistii africani va fi eliminat inainte de pauza! Lucrurile s-au intamplat exact cum a anuntat Perumal, care a mai spus si ca in echipa Camerunului 'sunt 7 pere stricate'. Singaporezul crede ca toate cele 3 jocuri ale Camerunului de la CM au fost trucate!

"Pana acum, nu exista dovezi ca se intampla ceva suspect", a asigurat Ralf Mutschke, director de securitate al FIFA, intr-o sedinta media care a avut loc in Brazilia. De asemenea, oficialul a dat asigurari ca se monitorizeaza cotele caselor de pariuri din toata lumea si ca FIFA are un sistem de alarma si monitorizare care functioneaza perfect.

Camerunul a pierdut toate cele 3 jocuri disputate la CM, 0-1 cu Mexic, 0-4 cu Croatia si 1-4 cu Brazilia.

Modifică setările cookies