CM 2014

Ce a bagat selectionerul Angliei in meniul jucatorilor: "E ceva brutal" Au ajuns sa slabeasca 2 kg pe antrenament

Turneul final din Brazilia inseamna si conditii speciale de antrenament, dar si o nutritie specifica zonei.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Iunie 2014, 17:19
Data actualizarii: Miercuri 04 Iunie 2014, 17:21

Din cauza caldurii si umiditatii crescute din Brazilia de pe perioada mondialului, selectionerul Angliei, Hodgson, i-a anuntat pe jucatori ca au liber la sosuri in meniurile de la mondial.

Ketchup-ul era un ingredient interzis inca de pe vremea lui Fabio Capello la nationala Angliei, pe perioada Mondialului din 2010, din Africa de Sud.

Hodgson a considerat insa, scrie Daily Mail, ca jucatorii oricum slabesc enorm de la antrenamentele din Florida, astfel sosurile nu le vor face rau, ci chiar ii vor ajuta sa nu slabeasca prea mult.

De asemenea, si untul a fost readus in meniul nationalei Angliei. Ben Foster a declarat pentru presa engleza:

"Acum avem voie sa mancam ketchup! Mancarea este fantastica. Avem 6 sau 7 locatii in care putem manca tot ce vrem."

"La ultimul stagiu de pregatire eram costumati in armura, cu tricouri si bluze peste, pentru ca la antrenamentele in care afara erau peste 22 de grade sa slabim si 2 kilograme, numai din transpiratie, la fiecare sedinta."

"Incercam acum sa refacem aici conditiile din Brazilia. Este ceva brutal. Ne antrenam dimineata, la pranz, apoi dupa o ora de somn treceam la biciclete."

Hodgson a adus cu el in cantonamentul din Florida un psiholog, cercetatori sportivi, antrenori de fitness si un nutritionist.

Urmareste toate informatiile de la mondial in sectiunea speciala CM 2014

Modifică setările cookies