Tevez: "Argentina trebuie sa castige ultimele 2 meciuri din preliminariile CM 2010!"

Argentina Brazilia Carlos Tevez Manchester City CM 2010
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Octombrie 2009, 11:10
Data actualizarii: Miercuri 07 Octombrie 2009, 11:13

Carlos Tevez a declarat, marti, ca nationala Argentinei trebuie sa castige ultimele doua jocuri din preliminariile Cupei Mondiale din 2010, zona sud-americana, pentru a putea figura printre echipele ce vor participa la turneul final din Africa de Sud.

"Trebuie sa castigam ultimele doua meciuri din preliminarii pentru a ne putea clasa printre primele patru echipe", a spus atacantul lui Manchester City la sosirea la Buenos Aires.

Argentina, care se afla momentan pe locul 5 (22 de puncte), nu ocupa decat un loc de baraj pentru accesul la CM-2010 si mai are de disputa doua jocuri pana la fianlul campaniei de calificare: cu Peru (10 octombrie) si cu Uruguay (14 octobrie).

Nationala Uruguayului se afla momentan pe locul sase, la un punct de Argentina, iar sambata vor infrunta selectionata Ecuadorului, pozitionata pe patru cu 23 de puncte.

Liderul clasamentului, Brazilia (33 de puncte) si Paraguay (30 de puncte) sunt deja calificate pentru turenul final al CM-2010, in timp ce ocupanta locui trei, Chile, are 27 de puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!