Italienii viseaza la calificare! Lippi: "Ne calificam si cu trei egaluri, precum Italia 1982"

CM 2010
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Iunie 2010, 10:12
Data actualizarii: Luni 21 Iunie 2010, 10:18

Italienii nu si-au pierdut speranta. Chiar daca au reusit doua egaluri la Campionatul Mondial, Azzurri viseaza la o calificare din Grupa F. Sperietoarea este insa Olanda, un adversar care va fi greu de evitat.

Cannavaro refuza sa gaseasca un vinovat pentru egalul Italiei cu Noua Zeelanda (1-1) din meciul doi al Grupei F a Campionatului Mondial. “Suntem o echipa unita. Nu are rost sa gasim un vinovat pentru ce s-a intamplat. Toti jucatorii din echipa Italiei care joaca la acest campionat merita sa imbrace tricoul Azzurri. Asa se intampla in fotbal: unii se califica cu 5 puncte, altii cu patru sau chiar cu trei puncte”, a spus Cannavaro.

Confuzie in echipa Italiei. Marchisio spune ca Marcelo Lippi l-a jucat pe un alt post fata de cel cu care se obisnuise.
“Aici la Cupa Mondiala sunt jucatori care au jucat pe alte posturi decat cele pe care le-au jucat mereu. Acum dupa un an pot spune ca m-am acomodat. A fost putina confuzie, insa antrenorul are experienta de a trece peste aceasta situatie. Echipa poate sa fie putin dezamagita pentru ca ne asteptam sa castigam grupa mai usor”, a spus Claudio Marchisio.

Marcello Lippi inca mai crede in calificare: “Sa nu ne panicam. Am 35 de ani in fotbal si am iesit castigator din multe turnee. Este adevarat, sunt putin dezamagit. Putem sa ne calificam si cu trei egaluri, precum Italia 1982. Nu cred ca fanii sunt dezamagiti dupa un egal cu Paraguay. Ma gandesc la meciul care urmeaza in grupa si alte cateva meciuri dupa”, au fost vorbele lui Lippi.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!