Industria sexului e ca Franta la Mondial: Vezi ce drama traiesc prostituatele :)

Autor: Sport.ro
Marti 22 Iunie 2010, 16:19

	Industria sexului e ca Franta la Mondial: Vezi ce drama traiesc prostituatele :)

Prostituatele se asteptau la o explozie a "afacerilor" lor odata cu sosirea in Africa de Sud a sutelor de mii de fani ai fotbalului de la Cupa Mondiala, dar spun ca sunt dezamagite de cum le merge dupa o saptamana si jumatate de la startul competitiei, informeaza Pretoria News.

Chiar daca unele cluburi de striptease au raportat evolutii bune ale incasarilor, pentru "lucratoarele" de pe strada Cupa Mondiala nu le-a adus profitul scontat. In lunile dinaintea turneului final, previziunile aratau ca prostitutia va inregistra o crestere semnificativa pe durata competitiei si ca peste 100.000 de prostituate ar urma sa "invadeze" Africa de Sud.

Dar niciuna dintre aceste estimari nu s-a adeverit, mai ales din cauza masurilor foarte stricte luate de politia locala, dar si din cauza vremii reci din statul african, unde a inceput iarna australa.

Prostituatele se plang cel mai mult de actiunile, uneori violente, ale politiei. Prezenta fortelor de ordine pe strazi a crescut si, dupa ce initial s-a scris ca membri ai delegatiei Egiptului au fost jefuiti de prostiuate in timpul Cupei Confederatiilor din 2009, reprezentantii hotelurilor au devenit foarte atenti sa nu la mai lase dincolo de locurile publice.

Chiar si cele mai indraznete dintre acestea, care au indurat temperaturile scazute pentru a-si ademeni clientii, au fost puse pe fuga de patrulele politiei.

O prostituata, aflata pe strada de sapte ani, considera ca turistii sunt "plictisitori": "Nu am avut noroc. In mod normal fac 4.500 de ranzi (circa 485 de euro) pe luna si speram ca voi ajunge la 15.000 de ranzi (1.600 de euro). Dar a fost liniste."

Si Natalie, o alta prostituata, spune ca turistii sunt o mare dezamagire din punctul ei de vedere. Ea povesteste ca a fost agatata de cativa mexicani, care ar fi fost disputi sa-i plateasca 500 de dolari pentru o noapte, dar cand a ajuns la hotelul lor din Sandton, i s-a refuzat accesul.

Totusi prietena ei, Nicole, spune ca a petrecut bine cu un american si este increzatoare ca va avea mai mult succes in zilele urmatoare.

Paula de la Executive Shows, care ofera dansatoare cluburilor de distractie, a afirmat ca se astepta la afaceri mai bune, dar lumea este focalizata "doar pe fotbal". De cand a inceput Cupa Mondiala, circa 300 de cluburi carora le furniza fete si-au anulat spectacolele. "Barbatii se uita mai curand la fotbal. Numar zilele pana cand Cupa Mondiala se va incheia", a afirmat Paula.

Potrivit unui sofer de taxi, turistii sunt interesati de aceste servicii, dar considera preturile ca fiind prea mari. El povesteste ca a fost chestionat pe marginea acestui subiect de argentinieni, americani, mexicani si brazilieni si ca i-a dus la fete, dar nu s-au inteles la bani, asa ca s-a retras din aceasta afacere.

Sursa: Mediafax

Situație critică la UPU Târgoviște. Medicii şi asistenţii cedează pe rând în fața Covid
BRAT

Modifică setările cookies