Caracatita Paul care a ghicit toate predictiile de la Mondiale a MURIT!!!

Autor: Sport.ro
Marti 26 Octombrie 2010, 13:23

	Caracatita Paul care a ghicit toate predictiile de la Mondiale a MURIT!!!

Caracatita Paul, care a avut dreptate in toate predictiile facute cu ocazia Cupei Mondiale din Africa de Sud, a murit, a anuntat acvariul din Oberhausen (Germania).

Paul a avut dreptate in toate predictiile facute cu ocazia Cupei Mondiale din Africa de Sud, inclusiv la finala, cand a prezis victoria nationalei Spaniei in finala cu Olanda. Caracatita a prezis si victoria Germaniei, in finala mica a CM, cu Uruguay.

Caracatita Paul si-a dovedit impartialitatea in privinta drapelului Germaniei in faza grupelor, cand a prezis ca nationala antrenata de Joachim Low va fi invinsa de Serbia. Paul a mai prezis victoriile Germaniei in meciurile din grupa cu Australia si Ghana, dar si pe cea in fata Angliei, din optimi, o noua dovada de impartialitate, avand in vedere faptul ca provine dintr-un acvariu englez. In sferturile de finala, Paul a pronosticat victoria Germaniei in fata Argentinei, apoi infrangerea nationalei antrenate de Joachim Low in semifinala cu Spania.

La Campionatul European din 2008, caracatita Paul a gresit pronosticul unui singur meci, cel din finala, pe care Germania l-a pierdut in fata Spaniei, scor 0-1.

Caracatita apartinea acvariului din Oberhausen (Germania), dar avea origini englezesti.

Pe intrernet au aparut si primele glume macabre:) despre moartea caracatitei. Englezii ii suspecteaza pe nemti ca l-au omorat pe Paul, dupa ce caracatita isi dadu-se acceptul de a sustine candidatura Angliei pentru organizarea Mondialul din 2018.

Sursa: Mediafax
 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies