Barajul pentru Mondialul din 2010: Cristiano Ronaldo se duce in Bosnia!

Cristiano Ronaldo Franta Portugalia Rusia Ucraina CM 2010
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Octombrie 2009, 15:04
Data actualizarii: Luni 19 Octombrie 2009, 18:53

Vezi aici care sunt meciurile din barajul pentru Mondiale! COMENTEAZA AICI: Cine crezi ca se califica la Mondiale?

Portugalia are un meci de foc in barajul pentru Campionatul Mondial din Africa de Sud 2010.

Calificat la limita din Grupa pentru acest meci de baraj, Cristiano Ronaldo trebuie sa joace cu Bosnia Hertegovina, iar returul il va avea in deplasare.

Rusia si Ucraina au scapat de o confruntare soc directa chiar la finalul tragerii.

Rusii au un meci aparent usor, cu Slovenia, echipa care ne-a facut noua zile negre in barajul pentru Mondialul din 2002, in timp ce Ucraina lui Shevchenko joaca cu Grecia.

Fosta adversara a Romaniei in Grupa de calficare, Franta, va juca cu Irlanda la baraj.

Turul este programat la 14 noiembrie, iar returul in 18 noiembrie.

Capii de serie: Franta, Portugalia, Rusia, Grecia
Restul echipelor: Irlanda, Bosnia si Hertegovina, Ucraina, Slovenia

Meciuri trase:
Irlanda - Franta
Portugalia - Bosnia Hertegovina
Grecia - Ucraina
Rusia - Slovenia

"Nimeni nu voia sa pice cu noi pentru ca am terminat neinvinsi in grupa noastra de calificare. Cu Trapattoni (n.r. - selectionerul italian al Irlandei), nu castigam marcand multe goluri, dar nici nu pierdem.

Ma astept la o batalie intensa de 180 de minute. Pentru fanii nostri este minunat ca pot reveni la Paris, pe Stade de France. Vor veni in numar mare. Sunt foarte zgomotosi, dar foarte bine crescuti. Franta are jucatori mari, cum ar fi Henry, Ribery. Insa noi am dovedit ca ne putem ridica la nivelul marilor echipe, cum a fost cu Italia.

Irlandezii sunt adeseori mai buni decat echipele mai puternice, iar Franta face parte din cele mai bune natiuni din lume", a declarat David Blood, presedintele Federatiei Irlandeze de Fotbal.

"Regret mult ca nu am cazut cu Franta, pentru ca voiam sa imi iau revansa, desi nu imi place acest cuvant. Respect mult Portugalia, dar nu este un adversar de aceeasi referinta cu Franta, care a fost campioana mondiala si europeana.

Franta este o echipa mai spectaculoasa decat Portugalia, dar de la un timp trece printr-o criza de joc si de rezultate. Cand am vazut ca Serbia a terminat inaintea Frantei grupa de calificare, m-am gandit ca ar fi bine sa jucam impotriva francezilor, deoarece cred ca suntem mai puternici decat sarbii.

Sper sa jucam contra Frantei in Africa de Sud. Portugalia este o echipa ciudata. A avut probleme impotriva Albaniei, dar poate si sa invinga orice adversar. Are jucatori talentati, de care am toate motivele sa ma tem. Avem insa sansa noastra.

La Zenica stadionul e mic, iar presiunea publicului este mare si ne poate ajuta. Arena din Sarajevo este in stil sovietic, cu pista de atletism, unde nu se produce o ambianta deosebita", a declarat selectionerul croat al Bosniei-Hertegovina, Miroslav Blazevici.

COMENTEAZA AICI: Cine crezi ca se califica la Mondiale?

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!