cupa natiunilor danone Academia Hagi Cupa Hagi Danone Campionii Viitorului

Romania si-a aflat adversarele de la Mondialul pustilor. Copiii crescuti de Hagi la Academie vor juca in octombrie pe Stade de France, sub privirile lui Zidane

Stilul de viata sanatos, fair play-ul si performanta din Cupa Hagi Danone trec la urmatorul nivel - urmeaza Danone Nations Cup! Cei mai buni pusti din Romania se vor lupta pe Stade de France cu invingatorii din alte colturi ale lumii.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Septembrie 2016, 23:42
Data actualizarii: Miercuri 21 Septembrie 2016, 20:04

UPDATE | Romania se va duela la Cupa Natiunilor Danone 2016 cu tarile care i-au dat fotbalului pe Iniesta, Suarez si Hazard.

Spania, Uruguay si Belgia vor fi adversarele din grupa.

Anul trecut, Spania s-a clasat pe locul 5, in timp ce Belgia a terminat pe 18. Uruguay este debutanta la Cupa Natiunilor Danone.

Romania a terminat anul trecut pe 22.


Micii fotbalisti ai Academiei Hagi se pregatesc pentru marea provocare a vietii lor. Acestia vor reprezenta Romania la cel mai important turneu dedicat copiilor de pana in 12 ani, in luna octombrie, pe Stade de France. Turneul organizat de Danone va avea la strt 32 de echipe.

Tragerea la sorti a grupelor are loc astazi, 21 septembrie, de la ora 18:00, urmand sa poata fi urmarita si AICI.

Cupa Natiunilor Danone implineste la aceasta editie 17 ani! Pentru cel de-al 14-lea an, marele Zinedine Zidane este ambadador international.

Vezi si - Campionii Viitorului. Episodul 7: Are porecla unui selectioner al Romaniei si viseaza sa dea si el goluri pentru echipa nationala! Pustiul poreclit "Micul Messi" la Academia Hagi

Afla AICI mai multe despre competitia care l-a lansat pe Ianis Hagi si care trimite cei mai talentati pusti din Romania la intalnirea cu Zidane.

Urmareste cei mai talentati jucatori de viitor ai Romaniei, in fiecare an, la Cupa Hagi Danone.

Modifică setările cookies