Danone Academia Hagi Cupa Hagi Danone Gabriel Torje Campionii Viitorului

In urma cu 15 ani juca la Cupa Danone, astazi este cunoscut de toti romanii. Mesajul lui Torje pentru pustii care vor sa-i calce pe urme la Mondialul din weekend

Stilul de viata sanatos, fair play-ul si performanta din Cupa Hagi Danone trec la urmatorul nivel - urmeaza Danone Nations Cup! Cei mai buni pusti din Romania se vor lupta pe Stade de France cu invingatorii din alte colturi ale lumii.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Octombrie 2016, 16:24
Data actualizarii: Marti 11 Octombrie 2016, 16:57

In urma cu 15 ani visa sa devina fotbalist si intra pe teren la Cupa Hagi Danone, astazi incearca sa-i inspire pe cei care vor sa-i calce pe urme.

Gabi Torje s-a lansat la Cupa Hagi Danone, iar 15 ani mai tarziu este un fotbalist cunoscut de o multime de oameni, care a evoluat in Italia, Spania, Turcia si Rusia, precum si la echipa nationala.

Torje a tinut sa le transmita si el un mesaj, ca si prietenii sai de la nationala Gardos si Chipciu, micilor jucatori care vor merge in weekend la Cupa Natiunilor Danone.

"In 2001, am participat la Cupa Danone si am mers la turneul mondial de la Paris, unde am terminat competitia pe locul 5. A fost pentru prima data in cariera mea cand am jucat in tricoul Romaniei si ma bucur ca aceasta competitie inca ofera micilor fotbalisti experiente unice. Intre 14 si 16 octombrie, castigatorii din Cupa Hagi Danone vor juca la Paris in Danone Nations Cup. Mult succes, copii! Credeti in visul vostru! Si eu am facut-o", a scris Torje pe Facebook.

Intra in categoria Campionii Viitorului si fa cunostinta cu toti cei 12 pusti ai echipei care va merge la sfarsitul saptamanii la Paris, la Cupa Natiunilor Danone

Vezi si - SUPERCONCURS: Spune-ne ce i-ai zice lui Zinedine Zidane daca l-ai intalni si poti castiga iaurt pana la finalul anului si o minge semnata de Hagi :)

Modifică setările cookies