Octavian Bellu Campionatul european de gimnastica Campionatul European 2014

Bellu o cauta pe noua Nadia la Sofia! Lotul Romaniei pentru europeanul de gimnastica! "Avem sanse la medalii!" 

Romania o cauta pe noua Nadia la europenele de gimnastica de la Sofia!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Mai 2014, 17:39
Data actualizarii: Vineri 09 Mai 2014, 17:40

La Sofia (Bulgaria), in perioada 12 – 18 mai 2014, va avea loc cea de a 30-a editie a Campionatelor Europene feminine, iar in perioada 19 – 25 mai 2014 se va desfasura cea de a 31-a editie a intrecerii continentale masculine, ambele competitii avand in program intreceri la nivelul juniorilor si seniorilor. 


Cele doua lotuti convocate de antrenori:


Senioare:
Larisa Iordache, Diana Bulimar, stefania Stanila, Andreea Munteanu, Silvia Zarzu
Antrenori: Octavian Bellu, Lucian Sandu
Junioare:
Laura Jurca, Andreea Iridon, Anda Butuc, Andra Stoica, Asiana Peng
Antrenori: Cristian Moldovan, Lacramioara Moldovan

Seniori:
Marius Berbecar, Andrei Muntean, Cristian Bataga, Andrei Ursachi, Daniel Radeanu, Laurentiu Nistor
Antrenori: Ioan Suciu, Vasile Vug, Ionut Corlaci
Juniori:
Robert Ghiuzan, Ovidiu Prichindel, Emanuel Badila, Razvan Todor, Toma Modoianu-Zseder
Antrenori: Adrian Ianculescu, Lucian Alexa
 

Primele care intra in comptitie sunt fetele, care vor pleca spre Bulgaria sambata, cu autocarul.


"Nu plecam cu sansa a doua, plecam cu o sansa pe care o au toti participantii la Campionatele Europene si eu sper ca experimentele Bulimar si Iordache sa-si faca treaba asa cum si-au facut-o si la alte competitii, iar cele doua junioare Stanila si Munteanu sa vina cu ceea ce pot mai bun la bugetul echipei.

Orice mica neatentie costa enorm, pentru ca acum se iau doar trei note din trei sportive. Nu ne speriem de nimeni, nu plecam de acasa cu locul doi sau trei. S-au vazut si miracole, dar sa plecam cu optimism si sa ne facem treaba cat mai bine… Echipa este formata din Larisa Iordache, Diana Bulimar, Stefania Stanila, Andreea Munteanu, Silvia Zarzu si, in pregatire, pentru a avea, totusi, o rezerva, Anamaria Ocolisan.

Ne referim la fetele care au varsta de 16 ani, care sa fie admise in concursul de senioare. Din echipa de la Bruxelles au mai ramas doar doua, Larisa Iordache si Diana Bulimar prin plecarea a doua gimnaste foarte importante, Sandra Izbasa si Catalina Ponor, care au contribuit foarte mult in cucerirea acelui titlu.

Avand in vedere formatul concursului, pentru fiecare moment al competitiei, cele mai bune trei sportive vor fi pe aparate, indiferent de experienta pe care o au in spate… Sunt foarte putine lucruri de schimbat pe ultima suta. Eu sper ca fetele sa fie sanatoase, sa ajunga la «Europene» si sa faca treaba buna acolo, pentru ca s-au pregatit. Chiar daca unele au avut mult de recuperat din pregatire dupa pauze foarte lungi, iar aici cel mai bun exemplu este Diana Bulimar, care a avut de petrecut un drum extrem de greu. Sper sa nu apara probleme de ultim moment", a declarat Octavian Bellu intr-o conferinta de presa. 

Modifică setările cookies